Cooker.co.il



מתכונים לפי אתרים     



עמוד ראשי

חיפוש מתכונים  
חיפוש לפי שם המתכון  
הקטגוריה או הרכיבים  








מדוע דיללה תנובה את השוקו שלה במים?

תנובה הפחיתה את שיעור החלב בשוקו והוסיפה מים, במטרה להוזיל עלויות ייצור. מדוע נכשלו רשתות השיווק בשמירה על הבריאות שלנו?



השיטה הזאת להכנת פוקאצ'ה תשנה את חייכם

מבחוץ קריספיות מטורפת, מבפנים בצק אוורירי עם חורים מלאי ניחוח שמרים, ולחות שלא תעזוב את הפוקאצ'ה במשך כמה ימים. הטריק הכל כך פשוט הזה ישנה כל מה שידעתם על אפייה



אתם בחרתם: זה המאכל הכי ישראלי שיש

שניצל, שווארמה, חומוס או פלאפל? זה המאכל הכי מחופש בגוגל, ותופתעו לגלות מה הם מקורותיו האמיתיים



כך הפך ארז קומורובסקי לגורו קולינרי

רק אדם אחד יכול לגרום לנבחרת העתודה של השפים הישראליים להגיע כמעט לגבול לבנון, ליום בישול שנראה כמו תוכנית ריאליטי • מוסף תרבות האוכל של המהדורה המרכזית



טעמנו ליקר שיצרו אנשי הקולינריה הגדולים

7 שפים ואנשי רוח נתבקשו ליצור את הליקר הישראלי המושלם באמצעות תבלינים ועשבים שהם אוהבים. התוצאה הסופית מכילה המון אלכוהול וטעמי אקסטרים. האם זה עובד? טעמנו



עצמאות אחרת: פרובלונה משופדת כבר טעמתם?

די כבר עם טיפים ומתכונים, אנחנו כאן כדי לחדש ולגרום למנגל שלכם להיות לוהט דווקא בגלל שהוא שונה. והפעם: פופ אפ שיפודים שוברי שגרה למנגל. האם זה עובד? בדקנו



ההמבורגר הטבעוני הזה יפחיד גם טבעונים

הוא נראה ומריח כמו בשר, מצליח בקלות לעבור את מבחן הטעם של הילדים ועלול לגרום לכם לעבור צד. מצאנו ההמבורגר טבעוני זדוני שיצליח לעבוד גם על קרניבורים אדוקים



10 שפים מגלים איך הם מכינים קבב מושלם

חוץ מזה שהשגנו את המתכון לקבב האלוהי של ג'סמינו ודיאנא, גילינו איך מאיר אדוני מעצים את טעמי הבשר ומה איציק הגדול מגניב לתערובת שלו. הסודות של השפים לקבב מנצח



החלקים הסודיים שישנו לכם את הרגלי הנפנוף

די כבר עם טיפים ומתכונים, אנחנו כאן כדי לחדש ולגרום למנגל שלכם להיות לוהט דווקא בגלל שהוא שונה, מריח אחרת, מגרה ומשאיר את הסיח הרחק מאחור. כתבה ראשונה בסדרה



כפיסי העץ שמבטיחים להפוך אוויר לארומה

די כבר עם טיפים ומתכונים, אנחנו כאן כדי לחדש ולגרום למנגל שלכם להיות לוהט דווקא בגלל שהוא שונה. והפעם: כפיסים מחביות יין שמבטיחים להעשיר ארומה. האם זה עובד?



שקשוקה? זה מה שקיבלנו במקום שכולם אוהבים

לאחת הארוחות קוראים "שחיתות" אבל בסופה תישארו רעבים, הסלט מגיע עם בוטנים מתוקים והקנס על קפה קר גורם לרצות לארגן מחאה. אחרי כל המחמאות על "זליק", נותרנו המומים



טעמנו את פיצת הפלאפל והשווארמה של דומינוס

מה יותר ישראלי מדגל ועקיפה בתור? אולי רק פלאפל וגם שווארמה וטחינה. ומה קורה כשמחברים את כל זה לבצק פיצה, רוטב עגבניות ומוצרלה איטלקית? טעמנו ואנחנו עדיין המומים



הקרניבורים זוקפים ראש ומחפשים בשר ודם

בעוד טרנד הצמחונות והטבעונות הולך ומתפשט בישראל, ההקצנה עובדת גם בכיוון ההפוך: גידול בקר נדיר, נתחים ענקיים בעישון ממושך, ובוז עמוק לפרגיות



ניצולת השואה שמחזירה לחיים מתכונים אבודים

74 שנים עברו מאז שנלקח אביה למחנה ההשמדה, וריחו של הספאנקוריזו עוד עומד באפה של חנה בללי. לפני שנתיים חברה לשף ויקטור גלוגר לצורך שחזור המנה היוונית. זהו סיפורה



כך יצאה הפיתה ממעמד הפועלים ונולדה מחדש

בינואר 2011 קרס העולם לתוך עצמו, ומתוך התוהו עלה כיס בצק אוורירי - שהתרגל להכיל פלאפל ושווארמה או לנגב חומוס - ושינה לנצח את פני הקולינריה שלנו • פרויקט 70/70







© 2012 Cooker.co.il       מתכונים       מתכון       Cooker       קוקר       טאבוצ'ק       תוכניות שותפים
חיפוש נפוץ
מתכוני חגים
מתכוני ילדים
מתכונים דיאטטים
מתכונים צמחוניים
מתכונים באידוי
מתכונים לסושי
מתכוני קדרה
מתכוני צלייה
מתכונים ממולאים
מתכונים למיקרוגל
מתכוני דיאטה
תגיות וחיפושים
מתכונים של אהרוני
מתכונים של חיים כהן
מתכונים של רפי כהן
מתכונים של קרין גורן
ערוץ וואלה
ערוץ Ynet
ערוץ נענע
ערוץ תפוז